Posilněte svoji imunitu s Golden Life a užijte si únor naplno!

Únor je časem, kdy zima dosahuje svého vrcholu, a s ní přichází sezónní výzvy pro náš imunitní systém. Abychom si udrželi pevné zdraví a cítili se dobře, je důležité posilovat naše tělo klíčovými vitamíny a minerály.

 „Únor bílý – pole sílí.“, pranostika, kterou se řídily naše babičky. Toto období bývalo časem nedostatku, který se lidé snažili přečkat v teple domova, a nabírali síly pro příchod jara. My dnes již čelíme jiným výzvám. Denní shon, oxidační stres, sezónní nemoci a nachlazení jsou nepříjemnými faktory, s nimiž se potýkáme, a které oslabují náš imunitní systém. Snažíme se aktivně posilovat naše tělo i psychiku a není pro nás vždy snadné zorientovat se na trhu, který překypuje nabídkou superpotravin a doplňků stravy, a sledovat všechny trendy v péči o zdraví. V Golden Life jsme pro vás proto připravili užitečné tipy, jak podpořit svoji imunitu a užít si vrchol zimy naplno!

Ulevte svému tělu od škodlivých látek a toxinů pomocí bylinek a dalších přírodních složek. Náš detoxikační čaj, namíchaný z 11 vynikajících bylin v bio kvalitě, a doplněk stravy Slim&Detox, jsou skvělými pomocníky při očistě organismu, kteří vám i navíc usnadní zbavit se přebytečných kil. Čajová směs byla speciálně sestavena dle původní receptury báby Radnické. Obsahuje například kopřivu dvoudomou, která má čistící, detoxikační a posilující účinky. Pampeliška lékařská působí močopudně a její listy se odpradávna používají k vyvedení nadbytečných tekutin z těla. Další obsažené bylinky mají pozitivní vliv na trávení, krevní oběh, svými desinfekčními a protizánětlivými účinky pomáhají při kašli a posilují přirozenou obranyschopnost. Slim&Detox vám pomůže v boji s únavou, očistou organismu a účinně podpoří vaše spalování a hubnutí. Kromě speciálně navržené směsi bylinek obsahuje i forskolin, výtažek z kopřivy indické, který podporuje spalování uložených tuků a povzbuzuje celkovou funkci metabolismu. Zelený čaj působí, díky vysokému obsahu polyfenolů, jako silný antioxidant. Obsažený piperin urychluje přenos látkové výměny a povzbuzuje trávení.

Zvyšte příjem vitamínu C a dejte sbohem zimní únavě! Vitamín C podporuje imunitní systém a obranyschopnost. Napomáhá procesu vstřebávání železa a je také nezbytný pro energetický metabolismus. Nadměrné a dlouhodobé fyzické či psychické zatížení organismu nebo nepříznivé působení okolních vlivů vede k jeho vyšší spotřebě, kterou je nutné vhodným způsobem doplňovat. Dávku vitamínu C nutně potřebují zvýšit také těhotné a kojící ženy, sportovci, kuřáci a konzumenti alkoholu. Případný přebytek Vitamínu C lidský organismus bez problému vyloučí.  

Dalším klíčovým vitamínem pro posílení imunity je vitamín E, který chrání před volnými radikály a oxidačním stresem. Jeho nedostatek se projevuje sníženou obranyschopností. Tento vitamín se přirozeně nachází v oleji z pšeničných klíčků, salátu a masu. Zinek je též důležitým prvkem pro přirozené udržení zdravé imunity, a v zimním období je nutné zvýšit jeho příjem. Je nezbytný pro zdraví pleti, vlasů a nehtů a podporuje dobrý zrak. Potraviny živočišného původu, jako mořské plody, maso, vejce a vnitřnosti, jsou jeho bohatým zdrojem. Pro udržení optimální hladiny těchto vitamínů a prvků je vhodné tyto látky tělu dodávat pomocí kvalitních komplexních doplňků stravy.

V naší kompletní nabídce Golden Life naleznete spoustu dalších účinných detoxikačních produktů, hubnoucích pomocníků, vitamínů a výživových doplňků.