Předsevzetí pro rok 2024: Jak efektivně a trvale zhubnout s Golden Life

S každým vstupem do Nového roku si většina z nás dá nějaké to předsevzetí a s odbitím půlnoci si uvědomí, že se nám v tom minulém roce možná na 100% nepodařilo dosáhnout výsledků, které jsme si vysnili. Pokud čtete tento článek, možná také patříte mezi ty, kteří si opakovaně dávají za cíl zhubnout nějaké to kilo, udržet si zdravou váhu a celkově se cítit lépe.

Tak nevěšte hlavu! Loňský rok je již minulostí a nyní nastal ideální čas přečíst si naše tipy jak efektivně a zdravě zhubnout a svou vysněnou váhu si především dlouhodobě udržet.

Stanovte si reálné cíle a nepodléhejte nátlaku zaměřenému na drastické diety a nepřiměřené fyzické aktivity. Být v harmonii se svým tělem i psychikou je klíčové. Stanovte si dlouhodobý cíl a zamyslete se nad tím, proč chcete zhubnout, jaké benefity vám toto rozhodnutí může přinést a zaměřte se na to, jakým způsobem toho chcete dosáhnout. Mějte na paměti, že optimálních výsledků lze dosáhnout pouze vyváženou stravou, zdravým pravidelným pohybem a kvalitními doplňky stravy.

Jezte především zdravě, jelikož bez dodržování optimálního jídelníčku založeného na kvalitních a zdravých potravinách to nepůjde. Snažte se vědomě nakupovat pouze čerstvé, kvalitní potraviny a zaměřte se na jídla, která vám poskytnou dostatek energie po celý den. Jezte dostatek čerstvé zeleniny a ovoce, konzumujte pouze celozrnné pečivo bohaté na vlákninu. Sáhněte po potravinách s obsahem zdravých tuků, bílkovin a cukrů, naopak se snažte vyhýbat konzumaci výrazně průmyslově zpracovaných potravin a omezte stravování v rychlém občerstvení. Pozvěte si do svého jídelníčku pomocníky – na našem e-shopu nabízíme širokou škálu účinných spalovačů, vitamínů, čajů a jiných vysoce účinných doplňků stravy!

 

Zdravou stravu je důležité podpořit fyzickou aktivitou. Najděte si proto sport nebo druh cvičení, který vás bude dlouhodobě bavit (zapátrejte v minulosti – zvažte návrat k aktivitám, kterým jste se rádi dříve věnovali nebo se poohlédněte po pro vás nových sportech, možností jsou spousty). Dbejte především na pravidelnost a buďte důslední, jen tak lze dosáhnout dlouhodobých výsledků. Pokud se necítíte na sport, nebo nemáte zrovna čas, zařaďte do svého dne chůzi a další přirozené aktivity. I svižná procházka se psem či do práce, vyběhnutí pár pater pěšky nebo pár dřepů v kanceláři mezi dlouhým sezením přinese malé, ale pozitivní změny a vy se budete cítit lépe.

Snažte se přes den pít dostatečné množství tekutin. Nejvhodnější je čistá, neochucená, neperlivá voda. Zařaďte do svého pitného režimu bylinné neochucené čaje, nebojte se dopřát si (v rozumném množství!) svou oblíbenou kávu nebo černý čaj. Naopak se vyhýbejte slazeným syceným nápojům, drinkům s obsahem kofeinu a především alkoholu. Vyhněte se také nadměrné konzumaci tekutin večer před spaním, která tak zbytečně zatěžuje ledviny. Pravidelný pitný režim podpoří vaše hubnutí a metabolismus, zasytí vás (ne nadarmo se říká: „hlad je převlečená žízeň“) a pozitivně působí i na váš zevnějšek.

Neméně důležité jsou také kvalitní doplňky stravy. Vitamíny, produkty zaměřené na účinné spalování tuků, bylinné čaje a jiné doplňky stravy jsou skvělou možností, jak podpořit své zdraví. Pomůžou vám v hubnutí, povzbudí metabolismus, zajistí pravidelný přísun potřebných vitamínů, minerálů a dalších látek, které jsou klíčové jak pro tělo, tak pro Vaše psychické zdraví.

Je třeba se při výběru zaměřit na kvalitní, prověřené a účinné produkty, a ty Golden Life nabízí!

Do nového roku 2024 bychom Vám rádi popřáli hodně štěstí, zdraví a mnoho úspěchů, a to nejen na Vaší cestě za vysněnou postavou! Ať je Váš rok plný lásky, krásy a harmonie.

Váš Golden Life